Tabori družin 2021

Tudi letos bodo v Skavtskem okoljskem centru potekali tabori družin. Kakšni tabori to so in komu so namenjeni? Odgovor na to (+ še kakšnen dodaten) najdete v novički :)

Kaj je tabor družin?

Pod okriljem Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov že nekaj let poteka Tabor družin. To je 3-dnevni dogodek, namenjen družinam, ki želijo aktivno preživeti čas v naravi (gibanje, spoznavanje narave, igre v naravi, izdelovanje naravnih izdelkov, izmenjava izkušenj, kako zdravo živeti v družini, idr.). V letošnjem letu bo poudarek na zdravi prehrani in gibanju v naravi. Na vsakem od taborov se običajno zbere okrog 50 udeležencev. Tabor izvajamo v skladu s skavtsko vzgojo.

 Udeleženci

Tabor družin je namenjen celotnim družinam (otroci s starši), tako skavtom kakor tudi tistim, ki niso skavti. Starostne omejitve ni. Od udeležencev pričakujemo aktivno udeležbo pri vseh delih programa. Prednost pri udeležbi imajo tisti, ki se tabora še niso udeležili.

 Niste prepričani? Naj te prepriča iz prejšnjih let: video.

 Kje spimo in kaj jemo?

Tabori družin potekajo v Skavtskem okoljskem centru Kočevski Rog, ki se nahaja sredi neokrnjene narave mogočnih roških gozdov, na mestu kjer je nekoč stala žaga Rog. Udeleženci lahko prespite:

  •  v šotorih, ki jih prinesete s seboj ali si jih pri nas sposodite (izposojovalnina stane 10€ in jo poravnate ob plačilu prijavnine),
  • v hiši (na voljo so skupna ležišča s pogradi, doplačilo 10€ poravnate ob plačilu prijavnine).

 Za prehrano bo poskrbljeno.

 Datumi:

Letos bodo potekali štirjeTabori družin:

  •  2.–4. julij 2021,
  • 16.–18. julij 2021,
  • 30. julij - 1. avgust 2021
  • 27.–29. avgust 2021.

 Prijava:

Vsi, ki se želite udeležiti tabora družin, se prijavite preko spletne prijavnice do 15. aprila 2021. Ob prijavi v spletni prijavnici označite, kateri termin vam najbolj ustreza in katerega termina bi se lahko še udeležili (v primeru, da bo za nek termin preveč prijav). O izboru boste obveščeni prek kontaktnega telefona ali elektronskega naslova najkasneje do 22. aprila 2021. Prijava bo potrjena s prejemom odgovora, da ste sprejeti na želeni termin in plačilom prijavnine, ki jo morate poravnati do 29. aprila 2021 (o načinu plačila boste še obveščeni). Prijavnina znaša 50 € na odraslega in 25 € na otroka (za 1. do 3. otroka) oz. 10 € za četrtega otroka. Vsi nadaljni otroci v družini in otroci do 1. leta starosti se tabora udeležijo brezplačno.

 Kaj pa če?

V primeru, da se zaradi nepričakovanih okoliščin ne bi mogli udeležiti Tabora družin, dobite vrnjeno prijavnino le v primeru, če najdete/najdemo zamenjavo. V primeru, da zaradi ukrepov zaradi epidemije Covid 19 tabora ne bo možno izvesti, vam prijavnino v roku 14 dni po terminu tabora povrnemo.  

 Dodatne informacije:

Če vaš žulji še kakšno vprašanje, ga lahko naslovite na soc@skavti.si.

 

Objavljeno v Objave sl
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.