Tabor družin 14 - Julij

Kaj se je zgodilo v Kočevskem rogu, kdo je sadil upanje in zakaj moraš pametneje načrtovati prihodnje poletje - vse to in še več v nadaljevanju prispevka.

Pretekli vikend je SOC gostil (kmalu) tradicionalen Tabor družin. Dobrih 50 bolj ali manj mladih udeležencev je raziskovalo lepote travnikov in gozdov v okolici SOC-a, se učilo novih veščin in rokodelskih spretnosti ter izmenjevalo številne dobre prakse. Veliko se je igralo, pelo, plesalo, jokalo, še največ pa smejalo. Za zadovoljne želodce je z nadstandardno skavtsko kuhinjo poskrbelo zanesljivo tehnično osebje, za pester in kvaliteten program pa izurjeni vodiči SOC. Za konec so s simbolno manifestacijo vsi sodelujoči posadili upanje zase, za svoje družine in za vse prihajajoče projekte v režiji SOC-a.

V kratkem se bo zgodila ponovitev (8.-10.8.), kjer se lahko oglasiš le kot obiskovalec (razen, če si med srečnimi hitroprstimi prijavljenci), saj prostorov za udeležence letos ni več! Zato pa si pametno načrtuj prihodnje poletje in pravočasno prijavi svojo družino na nepozaben vikend sredi čudovitih gozdov Kočevskega Roga. Udeleženci prvega letošnjega Tabora družin menijo, da ti ne bo žal! 

Spodaj par fotoutrinkov...
Učenje kekčevskih veščin. Če že vriskati ne znamo, bomo pa piskali.

Pripadnik novega SOC skalnjaka. 

Kaj neki se skriva na dnu?

Večerni ogenj.


 Pri maši.

Skupinska. Najdeš tehnične?

Objavljeno v Objave sl

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.