Tabor družin 2023

Odprte so prijave na tabor družin 2023! Več informacij najddete spodaj.

Se vidimo v Kočevskem rogu:)

 

 

Kaj je tabor družin?

Pod okriljem Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov že nekaj let poteka Tabor družin. To je 3-dnevni dogodek, namenjen družinam, ki želijo aktivno preživeti čas v naravi (gibanje, spoznavanje narave, igre v naravi, izdelovanje naravnih izdelkov, izmenjava izkušenj, kako zdravo živeti v družini, idr.). Kot vsako leto, tudi letos ne bo manjkalo dobre, a zdrave hrane, aktivnega preživljanja časa v naravi, pustolovščin in skavtskega duha. Na vsakem od taborov se običajno zbere okrog 50 udeležencev. Tabor izvajamo v skladu s skavtsko vzgojo.

 

Udeleženci

Tabor družin je namenjen celotnim družinam (otroci s starši), tako skavtom kakor tudi tistim, ki niso skavti. Starostne omejitve ni. Od udeležencev pričakujemo aktivno udeležbo pri vseh delih programa. Prednost pri udeležbi imajo tisti, ki se tabora še niso udeležili.

 

Kje spimo in kaj jemo?

Tabori družin potekajo v Skavtskem okoljskem centru Kočevski Rog, ki se nahaja sredi neokrnjene narave mogočnih roških gozdov, na mestu kjer je nekoč stala žaga Rog. Udeleženci lahko prespite:

  • v šotorih, ki jih prinesete s seboj ali si jih pri nas sposodite (izposoja šotora stane 15 €/vikend in jo poravnate ob plačilu prijavnine),
  • v hiši (na voljo so skupna ležišča s pogradi, doplačilo 20 €/vikend/družino poravnate ob plačilu prijavnine).

Za prehrano bo poskrbljeno.

Termini:

 

Letos bodo potekali štirje tabori družin: 

  • 1. termin: 16. 6. - 18. 6. 2023
  • 2. termin: 30. 6. - 2. 7. 2023
  • 3. termin: 14. 7. - 16. 7. 2023
  • 4. termin: 11. 8. - 13. 8. 2023

Prijava: 

Vsi, ki se želite udeležiti tabora družin, se prijavite preko spletne prijavnice do 30. aprila 2023. Ob prijavi v spletni prijavnici označite, kateri termin vam najbolj ustreza in katerega termina bi se lahko še udeležili (v primeru, da bo za nek termin preveč prijav).

O izboru boste obveščeni na elektronski naslov najkasneje do 8. maja 2023. Prijava bo potrjena s prejemom odgovora, da potrjujete udeležbo in plačilom prijavnine, ki jo morate poravnati do 18. maja 2023 (o načinu plačila boste še obveščeni). Prijavnina znaša 75 €/odraslega in 50 €/otroka (za 1. do 3. otroka) oz. 15 € za četrtega otroka. Vsi nadaljnji otroci v družini in otroci do 1. leta starosti se tabora udeležijo brezplačno.

Kaj pa če?

V primeru, da se zaradi nepričakovanih okoliščin ne bi mogli udeležiti Tabora družin, dobite vrnjeno prijavnino le v primeru, če najdete/najdemo zamenjavo. V primeru, da pride do odpovedi iz naše strani, vam prijavnino v celoti povrnemo v roku 14 dni od odpovedi.

Dodatne informacije:

Če bi želeli odgovor na še kakšno vprašanje, ga lahko naslovite na soc@skavti.si.

Lepo vas pozdravljamo,

Voditelji taborov družin 2023

Objavljeno v Objave sl

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.